START CURATENIEI, STOP ARANJAMENTELOR!

START CURĂȚENIEI, STOP ARANJAMENTELOR!

Membri și simpatizanți ai filialei sector 3 a Mișcării România Mare în Europa au întreprins azi o acțiune de igienizare și de protest în Parcul Titan din București.

Sfertul de parc retrocedat ilegal este un focar de infecție, iar Primăria se codește că nu are jurisdicție - dar spațiul de utilitate publică e jumătate închis, jumătate accesibil copiilor. Ei vor copaci și să se joace, dar nu între seringi și ace.

Am remarcat că într-un sector al cărei primării a lansat numai pe hârtie campania „Fii cu Noi. Nu fi Gunoi”, curățenia se află pe ultimul loc în preocupările reale. FII PRIMAR, NU FI FOCAR!

 

 

Nu ne-am dus cu mâna goală. Am transmis și câteva mesaje, scrise pe pancarte, către primarul Sectorului 3: „Unii fac curat doar cu contracte la stat”, „Aici putea fi un parc verde și curat, nu focar de infecție privat!”, „Negoiță, nu mai face pe nebunu’, trece parcul în V1!/Ce, ți-e teamă de procese? Știm, ești doar pe interese!”.

„Am venit să igienizăm această parte de parc pentru că ne sufocăm, mizeria ne împresoară, nu mai putem respira. Prin acest gest vrem să dăm și semnalul pentru începutul curățeniei morale a clasei politice”, a declarat Cristian Costandachi, membru al filialei Sectorului 3 a mișcării România Mare în Europa.

"Doar în PARLAMENT e gunoiul mai... pungent!"